GRANT DENT Bucuresti

Cabinetul de medicina dentara GRANT DENT este un spatiu stomatologic neconventional, in care tehnologia, functionalitatea si design-ul se intrepatrund. Dotarile si serviciile de ultima generatie se regasesc imbinate armonios intr-un interior modern si primitor, in care senzatia ca `ai venit la dentist` este estompata.

Oferta acestui cabinet privat acopera o paleta variata de servicii stomatologice, cum ar fi profilaxie si estetica, odontoterapie si endodontie, protetica, chirurgie orala si implantologie, parodontologie si ortodontie, precum si servicii de estetica faciala. Serviciile premium oferite au si garantia celor mai bune preturi, comparativ cu ofertele altor cabinete stomatologice

DSC_0706
sala de asteptare

Echipa de doctori este formata din cadre medicale cu experienta in domeniu, specializati pe ultimele tendinte din industria stomatologica. Echipa GRANT DENT pune un mare accent pe calitatea actului medical, pe folosirea unor materiale si instrumente de ultima generatie si lucreaza conform cu standardele europene in ceea ce priveste igiena si sterilizarea.

Cabinetul de medicina stomatologica si estetica faciala GRANT DENT se vrea o locatie in care ingrijirea orala devine o placere, problemele, nevoile si capriciile pacientilor fiind pe primul loc. De altfel, oricine se poate convinge numai facand o simpla vizita.

Un zambet este de nepretuit, dar la GRANT DENT ştiinta de a-l obtine are proceduri stricte si transparente, care se traduc printr-o valoare de plata reala si justificata a tratamentului. In fiecare etapa a tratamentului stomatologic veti primi informatii complete si detaliate despre:

 

  • Solutiile de tratament
  • Materialele folosite
  • Tratamentul stomatologic
  • Durata tratamentului
  • Estimare realista a duratei tratamentului si a costului acestuia.
poza cabinet