Servicii Stomatologice

Echipa noastra, prin experienta dobandita, va pune la dispozitie servicii medicale ireprosabile: Implantologie, Chirurgie, Endodontie, Ortodontie, Protetica, Estetica Dentara, Estetica Faciala, Acid Hialuronic.

IMPLANTOLOGIE

 

Implantul dentar – reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de success.

CHIRURGIE

 

Chirurgia dentara reprezinta o procedura medicala care implica modificarea artificiala a dintilor si a oaselor maxilarului sau a mandibulei. Nevoia de chirurgie dentara o decide medicul stomatolog, in urma examenului medical, daca acesta constata ca dintele tau e distrus sau nu mai poate refacut, ai nevoie de un implant dentar.

ENDODONTIE

 

Endodontia reprezinta specialitatea stomatologica ce se ocupa de tratarea afectiunilor pulpare. Daca in urma consultului, stomatologul dvs. hotaraste ca aveti nevoie de un tratament de canal, aceasta nu este neaparat o veste rea, inseamna ca dintele dumneavoastra poate fi inca salvat.

ORTODONTIE

 

Ortodontia este specialitatea care se ocupa cu studiul si tratamentul anomaliilor dento-maxilare ce pot fi rezultatul inghesuirilor / spatierilor dentare, discrepantei de marime dintre maxilar si mandibula sau a unor multipli alti factori(dinti supranumerari etc). Tratamentul ortodontic ne poate ajuta sa obtinem nu doar un zambet hollywoodian perfect ci si o sanatate a gingiilor mai buna,sanatate a articulatiei temporo-mandibulare rezultand o calitate a vietii mai buna pentru pacientii de varste diferite.

PROTETICA

 

Protetica dentara este o ramura importanta a stomatologiei care se ocupa cu restaurarea morfo-functionala a arcadelor dentare intrerupte prin brese edentate. “Lucrarile dentare” asa cum sunt cunoscute de pacienti inlocuiesc un anumit numar de dinti absenti, de la o unitate dentara la intreaga arcada. Putem vorbi deci de restaurari protetice fixe, care se sprijina pe dintii vecini bresei edentate care au fost preparati anterior sau restaurari protetice mobile si mobilizabile.

PARADONTOLOGIE

 

Paradontopatia este o afectiune din ce in ce mai des intilnita in ultima perioada, si consta in distrugerea sistemului de sustinere a dintilor de cele mai multe ori fara semne pe smaltul exterior al dintilor. Aparitia acestei afectiuni poate avea ca factori fumatul, tartrul sau placa bacteriana sau pot fi factori ereditari.

ODONTOLIGIE

 

Odontologia este specialitatea stomatologica ce trateaza lezunile carioase si cele necarioase – fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara. Aceasta terapie de restaurare dentara este o latura a proteticii care restabileste integritatea dintilor naturali. Restaurarile protetice pot fi directe – obturatiile, sau indirecte – unidentare si pluridentare (incrustatii, coroane, punti).

PROFILAXIE

 

Profilaxia stomatologica – terapiile de prevenire a bolilor – reprezinta baza ingrijirii dintilor, si un mijloc de a evita multe dintre neplacerile ce tin de sfera dentara. Beneficiile profilaxiei sunt de ordin medical, dar si estetic – prin indepartarea tartrului si a bacteriilor de la nivelul danturii se va spori comfortul general in cavitatea orala, aspectul estetic se va imbunatati si vom scapa de respiratia urat mirositoare.